Pagina 9 van 20

Introvert paard.

Deze merrie van Marleen Kogelman
is duidelijk aan het genieten van haar tweede behandeling.😊
De eerste behandeling heeft positieve veranderingen ter weeg gebracht in het paard, o.a. de galop is fijn verbetert.
Nu lekker door trainen en kijken wat de toekomst nog meer brengt. πŸ€”

Waarschuwing...

Deze pony is het er niet helemaal mee eens zoals op het foto te zien is, ze waarschuwt me duidelijk 😳. Maar toch geloof ik dat er onder die negatieve reacties een eerlijke pony zit 😘.
Soms moet je hier even doorheen prikken, wat dan weer ten goede komt voor de pony.
(zelf zweet ik me rot want ik moet aan alle kanten ogen hebben πŸ‘€.
Na de eerste behandeling zijn er positieve resultaten. En ook het boos zijn tijdens de 2e behandeling is milder, maar ze blijft het nog lastig vinden. (en nee… ik knijp haar niet stiekem πŸ˜…)

Liefde isβ€¦β€¦πŸ’•πŸ’•πŸ’•

Deze jonge ruin van Sterre Stokvis
heeft al een heel heftig en niet zo leuk leven achter de rug en hij is nog maar 4 jaar!! In het buitenland heeft hij al meerdere keren een steeple chase πŸ‡ moeten lopen en ook soms gewonnen. Om met 4 jaar dit allemaal al te moeten doen is voor erg veel paarden ontzettend zwaar πŸ˜“ en dat uit zich in het lichaam en hoofd. Hij zit echt niet lekker in z’n vel. Hij is narrig bij bepaalde aanrakingen en soms alleen al bij het voorbij lopen van de stal.
Gelukkig heeft hij nu een lieve eigenares die het beste met hem voor heeft en hem de tijd hiervoor geeft. Ze laat hem goed laten nakijken op zowel fysiek als mentaal gebied. En ik heb hier al een stukje aan mee kunnen helpen. 😊
Met veel liefde kom je een heel eind … πŸ€
Pagina 9 van 20