Pagina 6 van 20

Men - pony

Deze kleine lieverd is een men- pony met een grote persoonlijkheid.
Hij laat goed weten wanneer je te snel met de training gaat om hem nieuwe dingen aan te leren. Hij doet alles op zijn eigen tempo.
Ondanks dat, heeft de eigenaar de indruk dat hij in zijn schulp kruipt en niet lekker in z’n vel zit. Nadat ik hem 1 keer behandeld had was zijn lichaam al bezig met het herstel, de eigenaar merkte het verschil, zoals ze zelf zegt 😉

Hypermobiel


Hypermobiel zijn kan voor vele ongemakken zorgen 😞maar ook voordelen hebben 😄
De balans is moeilijk te vinden want je bent zo ‘lenig’ en jouw spieren moeten jou goed bij elkaar houden. En dat kan dan weer voor andere ongemakken zorgen…. Je moet altijd weer zoeken naar de manier om stevig te staan en lopen. Maar ook weer niet alles in het lichaam te strak trekken. En ja, dat gaat niet altijd even makkelijk… en ja dan staat er wel eens iets in het lichaam te strak… Doordat er erg goed naar haar geluisterd wordt door de eigenaar en er verschillende disciplines aan te pas komen, waaronder ik met cranio sacraal therapie, heeft deze ruin een fijn leven met goede zorg en is toch al Z dressuur met winst.

In de lappenmand

Voor een paard waarbij niemand, behalve de eigenaar, aan haar hoofd mocht komen, zegt de foto en reacties van Sonja genoeg J
De klacht van de eigenaar was: er klopt iets niet met haar… dan vertelt ze de ongemakken en dan….. Hopelijk kunt u ons helpen, want ik weet het niet meer….
En idd, bij het testen heb ik veel ongemak gevonden en behandeld.
Na een paar dagen kwam er reactie: Het gaat stukken beter Magda J, ook laat Amy niet meer over haar heen lopen door de andere paarden/pony’s en dat is de Amy die ik ken.
Tijdens de 2de behandeling kon ik haar hoofd behandelen, Amy is er nog niet maar zit al veel beter in haar vel.
De reactie na de 2de behandeling was: Wat is Amy vooruitgegaan! Ze zit een stuk beter in haar vel zowel mentaal als fysiek. Nu lekker door trainen. Heel veel dank!
Pagina 6 van 20