Pagina 4 van 20

Zich vasthouden vs swung

Nee Jolien Tragter , je bent niet gek… zoals je jezelf dat afvraagt via de app. [😉]
Je ziet het goed en het kan dus!
Dit filmpje zegt genoeg, het is echt goed te zien wat het verschil kan zijn na 1 cranio sacraal behandeling.
Laat staan hoeveel beter het voelt voor de ruiter.
Het beter in z’n vel zitten van de pony uit zich op vele fronten en zie hier het resultaat .
Als je het moeilijk vind om te zien let dan o.a. eens op het ontspannen/losser wegzetten van de voorbenen, de hoef wordt veel flexibeler bewogen, met meer losgelatenheid/swung.
Ook de hoofd/hals houding is verbeterd en de oortjes zijn nu mooi naar voren gericht. De losgelatenheid in heel zijn lijf.

Verdriet / Pijn

Ik wordt geregeld gevraagd bij paarden die een geestelijke en/of lichamelijke trauma hebben opgelopen. Dit kan heel erg variëren qua heftigheid, ook kan het zo zijn dat er iets in het verre verleden, of pas geleden is gebeurd. Bij dit paard zie je duidelijk zijn pijn / verdriet in het oog 😞. Het is dan ook tweeledig om bij hem te zijn, aan de ene kant breekt m’n hart als ik hem aankijk, aan de andere kant ben ik blij dat ik iets voor hem doen kan . En dat laatste is dan ook gebeurd, hij zit weer beter in zijn vel.
Hieronder de reactie van de eigenaar:
Vanmiddag buiten gereden met de paarden. Wat een verschil ! Hij tilt zijn benen veel beter op, geen enkele keer gestruikeld. Hij is ook veel voorwaartse, wauw. En oren strak naar voren. Wat een verschil, echt 😍. De behandeling werpt al echt zijn vruchten af.
I love my job
Pagina 4 van 20