Pagina 17 van 20

Balans.

Dit jonge paard heeft verschillende issues, o.a. met de balans.

Ze maakte een gespannen en nerveuze indruk en ademde achter in haar buik. Door de Cranio Sacraal behandeling is daar veel verandering in gekomen. Er is meer beweging in haar linker bekken en haar linker achterbeen stapt verder onder de massa. Op de foto is duidelijk te zien dat ze na de behandeling beter in balans staat.
Behandeld zijn oa:  occiput, frontale, sphenoid, temporale en parietale aan het hoofd en het bekkengebied aan de achterhand.

Oudere dame.

Deze oudere dame is behandeld om haar lekkerder in haar lijf te laten voelen. Door de Cranio Sacraal behandeling kijkt ze minder angstig en gespannen, met zachtere ogen wat zijn weerslag op het lijf heeft.  Ook haar neusvleugels zijn minder strak en gespannen.

Introvert paard.

Vandaag Dino van Lianne Bremer behandeld. Een onzeker paard met spanning als gevolg, door deze spanning kan hij gaan steigeren en/of de lucht in springen. Tijdens de behandeling gaf hij weinig tekenen van releases, maar toen hij hierna nog 10 min. in de bak liep, gedroeg hij zich alsof hij een zware training had gehad. De behandeling heeft zeker iets met hem gedaan!  

Pagina 17 van 20