Pagina 16 van 20

Lachend.

Vandaag Gigi van Annemiek Brinkhof behandeld. Het paard heeft op verschillende momenten last van spanning.
Tijdens de Cranio Sacraal behandeling was ze erg aan het zoeken naar haar nieuwe balans. 
Er kwam ontspanning in het paard zodat het herstellende vermogen aan het werk kan!
Gigi heeft erg van de behandeling genoten.

Parasympatisch systeem.

Deze merrie heeft wat spanning bij zich o.a. omdat ze pas verhuist is naar een andere stal. Hier moet ze weer nieuwe vrienden maken en uitvinden waar ze staat in de rangorde. Hierdoor kost het losrijden meer tijd en zijn de stelling en buiging moeilijker. Ook is ze wat onrustiger en ongeduldiger. Door het parasympatische systeem aan te spreken met een behandeling komt er weer rust in de merrie. Haar ademhaling is hierdoor ook verbeterd. Op de rechter foto, na de behandeling, is duidelijk de verbetering te zien.

Ontspanning.

Deze ruin heeft veel spanning in zijn lijf waardoor hij ‘strak’ loopt. Door hem Cranio Sacraal te behandelen kon hij zich meer ontspannen wat duidelijk te zien is op de foto. Hij staat met zijn voorbenen niet zover meer onder zijn lijf en trekt de achterhand duidelijk niet meer zo strak aan. Hierdoor kan hij zich makkelijker bewegen wat ook minder kans op blessures betekend! Hij staat nu veel meer op 4 benen in de wei ipv 3, hij is beter in balans!
Ook hier zijn behandelingen zowel aan het hoofd, zoals: occiput, frontale, sphenoid en nasale uitgevoerd. Maar ook aan de achterhand zoals :sacrum, tuber coxae links en rechts en het ischium gedaan.
Pagina 16 van 20