Pagina 13 van 20

Metaalpaard.

Dit is een merrie die echt een muurtje om haar heen bouwt,  (een metaal paard voor de kenners)  het kost mij meer tijd om op haar energie niveau te komen. Maar met geduld wordt veel gewonnen . Langzaam maar zeker kwam er vertrouwen en gaf ze zich over aan mij, werd ze rustig en deed haar oogjes dicht. En daarna weer open hoor !!!

Na 2 behandelingen doet ze het erg goed! Ze proest niet meer, ook is ze weer veel rustiger en relaxter!

Blaasontsteking.

Afgelopen maandag heb ik bij de behandeling van een paard gevoeld, via haar tingpunten ( dat zijn het begin of eind punten van een meridiaan), dat er iets aan de hand was met haar blaas / nieren. Dit overlegd met de eigenaar, die achteraf het vermoeden ook had en de urine liet onderzoeken door de dierenarts.
De uitslag was dat het paard blaasontsteking had, dus door verschillende expertise en een liefdevolle eigenaar heeft het paard nu medicijnen, wat ze niet lekker vind, zie foto, maar haar wel beter maakt.

Houtpaard.

1) Dit keer heb ik een dominant paard behandeld, een houtpaard, maar ook heel sensibel. Ze is achterdochtig naar vreemden en laat niet alle aanrakingen zomaar toe, ze heeft ‘losse’ beentjes… Haar andere kant is dat ze voor de ruiter door het vuur gaat en dat is nog wel dingetje. Ze gaat maar door en daarbij vergeet ze zichzelf. De spanning die dan toch in haar hoofd ontstaat uit zich in haar lichaam. Door bij de eerste sessie merendeel op haar hoofd te behandelen is er een begin gemaakt voor rust in haar hoofd.

2) Dit keer voor een 2e behandeling bij deze merrie geweest. Ze is zoveel makkelijker geworden in omgang met mij. Ze stelde zich meteen open in de vorm van dat ze mij tolereerde en meewerkte. Haar gedrag dit keer was echt een cadeautje en komt voort uit de eerste behandeling. Zoals  de eigenares zelf zegt: er staat hier nu een heel ander paard! Heel fijn dat de eigenares in haar paard ( en mij) gelooft en ons de tijd geeft.
Na de behandeling liet ze oa haar rug meer los en was er meer beweging, wat nodig is om fijn te kunnen bewegen.
Pagina 13 van 20