Pagina 12 van 20

Mijn eigen paard Silco le Grand.

Het is erg warm, ruim boven de 30 graden, te warm om te rijden. Dus….ben ik hier mijn eigen paard aan het behandelen. Zoals te zien is aan het super stil en op 3 benen staan vind hij het erg fijn. Hij maakt kleine knikjes met zijn hoofd en wiebelt wat met zijn bovenlip, zo is zijn lichaam bezig om het te verwerken en blokkades los te laten. Na de behandeling is het het beste om een paar dagen niet te rijden en met deze hitte is dat geen straf 

Metaalpaard.

Dit is een merrie die echt een muurtje om haar heen bouwt,  (een metaal paard voor de kenners)  het kost mij meer tijd om op haar energie niveau te komen. Maar met geduld wordt veel gewonnen . Langzaam maar zeker kwam er vertrouwen en gaf ze zich over aan mij, werd ze rustig en deed haar oogjes dicht. En daarna weer open hoor !!!

Na 2 behandelingen doet ze het erg goed! Ze proest niet meer, ook is ze weer veel rustiger en relaxter!

Speciaal paard (heel bizar).

Deze 12 jarige ruin heeft naast het positief reageren na de eerste behandeling ons (de eigenaar en ik) versteld laten staan bij de tweede behandeling! Doordat ik op het hartpunt, een acupressuurpunt uit de TCM, disbalans voelde dacht ik aan oud zeer. Dit omdat zijn conditie best ok was. Door dit punt te behandelen met acupressuur en de andere lichaamsdelen met cranio sacraal therapie, is de blokkade eruit gekomen. Het voorbeen, dat al 7 jaar trilde bij het oppakken, kon nu in ontspanning worden opgepakt, zonder trillen. We hebben dit 3x gedaan maar het bleef ontspannen. De eigenaar noemde dit heel bizar.

Nadat ik drie weken na de 2e behandeling voor de 3e  keer terug ben gekomen bij deze ruin is zijn voormalige trilbeen nog steeds voor 95% verbeterd. De hoefsmid merkte ook dat het been enorm verbeterd is en is erg verbaasd! Maar staat zeker open voor andere behandel wijzen dan de reguliere medische wereld. Ook reageert hij weer beter op de hulpen. De eigenaresse is hier ontzettend blij mee en zegt : het paard is als vanouds maar dan beter.
Het paard was na de behandeling erg moe en stond lekker met zijn hoofd aan de grond.
Hij mag nu een paar dagen uitrusten en kan dan weer lekker showen met zijn amazone.

Kusje
Nadat ik dit paard 3x cranio sacraal behandeld had en hij erg opgeknapt was, werd er afscheid genomen. Dit keer met een dikke kus. Ik ben dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen, ook al was dat maar voor even. Tijdens de behandelingen is er veel verdriet losgekomen bij hem. Ik heb veel van hem mogen leren.
Dag lief paard en veel plezier in de toekomst.
Pagina 12 van 20