Pagina 19 van 20

Headshaken

Hoofdschudden (headshaken), dat was de klacht van Marian Vriezen over haar mooie Quater horse.
De pony liet tijdens de behandeling alles toe, ze was erg meewerkend maar liet niet zoveel merken.
Ze zat erg in haar zelf…
Maar toen er naar een aantal dagen dit bericht kwam, was wel duidelijk dat de behandeling haar veel goed had gedaan  
Hoi Magda, even een update van Angel, haar rijden is een stuk relaxter nu, ze heeft nog niet geschud met haar hoofd ben er erg blij mee...Over een aantal weken nog een afspraak maken, ze zit goed in haar vel. Bedankt hiervoor...
Groetjes Marian
I love my job

Ouderdom

Dit is Amber van Suzanne Mensink en is ongeveer 25 jaar oud. Met ouderdom komen gebreken en Amber is nogal stram bij het opstaan. Ze heeft de meeste moeite met haar achterhand en geeft geen achtervoetjes meer. De behandeling die ze krijgt is als onderhoud ingezet, want het is een boost voor het lichaam en het heeft haar zeker wel soepeler en vrolijk gemaakt.
Ze staat hier nog een keer lekker mee te genieten van een behandeling die haar vriend krijgt.
Amber is de haflinger 

Boven verwachting

"De resultaten waren boven verwachting na de 1ste behandeling" ! zegt Myrthe, “ze is een happy paard”. Toen ik voor de 2e x bij Fawiki van Marja van Aanholt en haar dochter kwam om haar te behandelen, was er veel veranderd.
Ze hadden al veel geprobeerd maar het bleef moeizaam met de merrie. Nu is daar verandering in gekomen, Fawiki is losser in haar lijf, schrikt minder en als ze schrikt dan in ze sneller weer bij de les. Ze is niet meer zo sterk met rijden en ook haar proprioceptie is verbeterd.
Een paar regels van de appjes die naar mij gezonden zijn:
Afgelopen woensdag was ze helemaal weer de oude op een goeie manier. Niet meer het bit vast pakken en ook niet meer boos. Het is een heel ander paard, ik kon nu er echt weer aan rijden en als ik een ophouding gaf, kwam ze ook gelijk terug, ik ben heel blij.
We hebben weer een beetje de oude fawiki terug. Ook echt sjouwen. 
Pagina 19 van 20